Vacature: (Junior) Software Support

vacature

Vacature: (Junior) Software Support

Heb jij ervaring met support op applicaties? Heb jij een goed inzicht in IT processen en kom jij snel tot de kern van een probleem? Heb jij graag klantcontact en haal jij voldoening uit het naar tevredenheid oplossen van support vraagstukken? Ben je daarnaast accuraat en doortastend? Mooi! Dan leren we je graag kennen! 

 

ECMsolutions is gespecialiseerd in softwareoplossingen voor procesverbetering. Specifiek gaat het om oplossingen zoals veilig informatie afleveren via secure email en fax, document management en datavisualisatie/BI. Al sinds 1990 zijn we actief in het stroomlijnen van papieren- en digitale bedrijfsinformatie en ondersteunen we MKB en grote bedrijven met het effectief en procesmatig inzetten van content managementsoftware. In de beginjaren waren we pioniers op het gebied van faxautomatisering met de inzet van RightFax. Anno 2016 ondersteunen wij met onze partners in de Benelux meer dan 300 bedrijven in het gebruik en beheer hiervan.

 

De functie: (Junior) Software Support medewerker
In de functie van Software Support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten wanneer zij technische ondersteuning nodig hebben. Wanneer de klant een support vraag heeft, werk je samen met de klant en met je collega’s en leveranciers om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Jij zorgt ervoor dat de klant een passende oplossing krijgt aangeboden en geeft advies om problemen in de toekomst te voorkomen. Je signaleert eventuele verkoopkansen voor het leveren van aanvullende software licenties of consultancy en speelt deze door aan je sales collega’s. Je beschikt over de juiste technische- en analytische vaardigheden en een flexibele werkhouding!

 

Gewenste profiel

 • Startende MBO+/HBO-er -werk en denkniveau met een afgeronde ICT opleiding en de ambitie om zichzelf verder te ontwikkelen.
 • Kennis en ervaring van netwerken, telefoniesystemen en serverplatformen.
 • Lost eerstelijns incidenten en problemen op en zorgt dat waar nodig 2e of 3e lijn support en/of leveranciers worden ingeschakeld.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.
 • Ervaring met helpdesk werkzaamheden is een pré.


Waarom werken bij ECMsolutions?

Het betreft een uitdagende fulltime functie binnen een jong, snelgroeiend bedrijf met internationale klanten zowel binnen als buiten de Benelux. Naast een marktconform salaris op basis van opleiding, ervaring en certificeringen biedt ECMsolutions jou een afwisselende, uitdagende baan met veel ontplooiingsmogelijkheden. We zijn een bedrijf waarbij een collegiale informele werksfeer heerst en waarbij plezier in het werk hoog in het vaandel staat.

Wij bieden je een functie waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng, in een dynamische werkomgeving met een klein professioneel team van specialisten.

 

Wist je dat?

 • Ons kantoor gelegen is op 10 minuten loopafstand van Station Gilze-Rijen.
 • Er binnen ons complex een voetbal/basketbal veldje aanwezig die dagelijks gebruikt wordt.
 • Er binnen ons complex ook een indoor sportaccomodatie aanwezig is waarbij je kunt sporten tegen een fikse korting.
 • Het kantoor volledig wordt voorzien van groene stroom.
 • Je een heerlijke lunch kunt halen in het Countdown Restaurant.
 • Er meerdere jaarlijkse teamuitjes georganiseerd worden in binnen én buitenland.

Iets voor jou?

 

Reageer dan op deze vacature! Mail je motivatiebrief en CV naar Jack Warnars op jack.warnars@ecmsolutions.nl. Voor vragen kun je bellen met + 31 (0) 88 0049 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.