Technology Partners

OpenText is leverancier van Enterprise Information Management (EIM) software. Via de FDDG divisie levert OpenText document delivery en managementoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Organisaties worstelen vaak met het, organiseren, distribueren en archiveren van de duizenden documenten. OpenText fax oplossingen stroomlijnen workflows door het automatiseren van document aflevering, verhogen van de productiviteit en het verlagen van de kosten. 25 Jaar ervaring met fax servers, fax-software en spraaktechnologie en meer dan 100.000 server licenties heeft OpenText een vertrouwde naam in de document delivery gemaakt. De OpenText FDDG-productfamilie bestaat uit: RightFax en Alchemy Document Server. OpenText is een beursgenoteerd bedrijf NASDAQ (Otex) en de Toronto Stock Exchange (OTC).

Computhink is de maker van document- en content management software oplossingen voor gebruik binnen diverse industrieën zoals: overheid, industrie, financiën, onderwijs, zorg, juridische, non-profit en transport. Contentverse is eenvoudig in gebruik en bij uitstek geschikt voor organisaties van elke omvang. Contentverse biedt een complete archiveerstructuur voor alle bestanden, zoals documenten, afbeeldingen, pdf-bestanden, video, audio en metadata. Documenten kunnen direct naar het systeem gescand worden of geïmporteerd uit andere bronnen reeds op de harde schijf, het netwerk of de Cloud. De Contentverse Workflow functionaliteit maakt het tevens eenvoudig om de interne processen van het bedrijf te stroomlijnen en bespaart zo dus nog meer tijd en geld. De software werd oorspronkelijk uitgebracht in 1998 als ‘The Paperless Office’. De naam werd veranderd in ViewWise in 2000 met de vierde grote software-update waarna het 2013 werd omgedoopt tot Contentverse.

RPost is wereldwijd marktleider in veilige en gecertificeerde elektronische communicatie. Sinds het jaar 2000 heeft RPost talloze organisaties geholpen hun beveiliging, compliance, en productiviteit te verbeteren. RPost is de bedenker van Registered Email™. Deze gepatenteerde technologie biedt verzenders van e-mail een onomstotelijk en rechtsgeldig ontvangstbewijs. Daarin zijn datum en tijd van aflevering vastgelegd, maar ook de exacte inhoud van het bericht en eventuele bijlagen. Sinds de uitvinding van de aangetekende e-mailtechnologie, heeft RPost met succes verschillende softwareplatformen ontwikkeld waaronder: RMail – alles-in-één oplossing voor e-mail met spierballen, RSign – simpel digitaal ondertekenen en RForms – het invulformulier voorbij. Deze platformen worden wereldwijd reeds door meer dan 25 miljoen mensen gebruikt.

Intuitive is de ontwikkelaar achter eenvoudig te gebruiken Intuitive Dashboards, de volgende generatie van Business Intelligence (BI) software die sneller en nauwkeuriger besluitvorming mogelijk maakt. Intuitive Dashboards waarschuwt meteen over potentiële issues en tekortkomende prestaties. Intuitive Dashboards presenteren een gebruiker een enkele overzichtelijke weergave van alle uiteenlopende managementinformatie.  De meest relevante informatie wordt gepresenteerd met de juiste mate van detail en in een gemakkelijk te begrijpen grafisch formaat, zodat er snel via een eenvoudige drill-down dieper gekeken kan worden naar de oorzaak van specifieke issues. Het verbetert de prestaties van het individu, het team en uiteindelijk van de gehele organisatie door medewerkers te voorzien van met de meest relevante informatie voor een betere besluitvorming. In tegenstelling tot traditionele BI-software, is het zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Intutitive Dashboards kan daarbij ook binnen enkele dagen in plaats van maanden worden uitgerold zodat er snel een zakelijk voordeel is.