Technology Partners

Sinds 1992 hebben wij honderden projecten succesvol opgeleverd en onderstaande toonaangevende technologie partners hebben dit mede mogelijk gemaakt.

OpenText

 

OpenText is leverancier van Enterprise Information Management (EIM) software. Via de FDDG divisie levert OpenText document delivery en managementoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Organisaties worstelen vaak met het, organiseren, distribueren en archiveren van de duizenden documenten.

 

OpenText fax oplossingen stroomlijnen workflows door het automatiseren van document aflevering, verhogen van de productiviteit en het verlagen van de kosten. 25 Jaar ervaring met fax servers, fax-software en spraaktechnologie en meer dan 100.000 server licenties heeft OpenText een vertrouwde naam in de document delivery gemaakt.

 

De OpenText FDDG-productfamilie bestaat uit: RightFax en Alchemy Document Server. OpenText is een beursgenoteerd bedrijf NASDAQ (Otex) en de Toronto Stock Exchange (OTC).

opentext logo

Cryptshare

 

CryptShare biedt een direct effect op basis van een lange-termijnoplossing voor de beveiliging van e-mail communicatie. Of het nu gaat om de beveiliging van de inhoud van een e-mail, zien wanneer de geadresseerde een bijlage heeft gedownload of dat er veilig een groot bestand verstuurd moet worden, Cryptshare Secure e-Mail maakt het allemaal mogelijk!

 

Cryptshare zorgt dat er wordt voldaan aan geldende wet- en regelgeving, maakt e-mailverkeer traceerbaar en beheersbaar, kosteneffectief en robuust. De competenties van befine Solutions AG zijn o.a. Microsoft Windows, Linux, Lotus Notes- en web applicatie ontwikkelingen voor Cryptshare.

 

Op dit moment kent befine Solutions AG met Cryptshare reeds meer dan 3 miljoen gelicenseerde klanten in 30 verschillende landen.  Cryptshare – making e-mail better.

Cryptshare

Intuitive Business Intelligence

 

IBI is de ontwikkelaar achter eenvoudig te gebruiken Intuitive Dashboards, de volgende generatie van Business Intelligence (BI) software die sneller en nauwkeuriger besluitvorming mogelijk maakt. Intuitive Dashboards waarschuwt meteen over potentiële issues en tekortkomende prestaties. Intuitive Dashboards presenteren een gebruiker een enkele overzichtelijke weergave van alle uiteenlopende managementinformatie.

 

De meest relevante informatie wordt gepresenteerd met de juiste mate van detail en in een gemakkelijk te begrijpen grafisch formaat, zodat er snel via een eenvoudige drill-down dieper gekeken kan worden naar de oorzaak van specifieke issues. Het verbetert de prestaties van het individu, het team en uiteindelijk van de gehele organisatie door medewerkers te voorzien van met de meest relevante informatie voor een betere besluitvorming.

 

In tegenstelling tot traditionele BI-software, is het zeer intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Intuitive Dashboards kunnen daarbij ook binnen enkele dagen in plaats van maanden worden uitgerold zodat er snel een zakelijk voordeel is.

Infront Consulting

 

Infront Consulting is een door Microsoft onderscheiden leverancier van het RightFax Management Pack voor Microsoft System Center Operations Manager (SCOM). Infront is gespecialiseerd in Microsoft Datacenter- en Azure-technologieën. Organisaties die gebruikmaken van SCOM voor proactieve monitoring zijn zich bewust van de behoefte aan ononderbroken functionaliteit in computersystemen.

 

De mogelijkheid om de status en prestaties van afzonderlijke besturingssystemen en applicaties te controleren en deze informatie in één interface te bekijken, is van onschatbare waarde voor IT-professionals.  Organisaties die veel informatie verwerken via fax zoals bijv. ziekenhuizen, overheden en financiële instellingen weten dat elke seconde dat een systeem uitvalt grote gevolgen kan hebben.

 

Een RightFax Management Pack voor SCOM kan eventuele downtime van servers helpen verminderen en stelt organisaties dus in staat om kostbare onderbrekingen in de dagelijkse bedrijfsvoering te voorkomen.

Global-E

 

Global-E is er voor bedrijven die hun ICT doordacht aanpakken. Voor ondernemers die omarmen wat hen verder brengt. Sinds 1988 helpen zij bedrijven met de stap van papier naar floppy. Tegenwoordig organiseren ze integrale oplossingen gericht op cloud, voice en infrastructure, waarbij de data uit de cloud komt en medewerkers met talloze devices werken.

 

De missie van Global-e ICT solutions is om organisaties beter te laten presteren door innovatieve cloudvoice en infrastructure oplossingen. Global-E onderscheidt zich in de markt door innovatieve oplossingen, op het gebied van Cloud, Voice en Infrastructure. Ze willen organisaties en onze medewerkers laten excelleren door deze innovatieve oplossingen, met inachtneming van haar kernwaarden integrity, security en availability.

global-e