Over ons

Al sinds 1990 specialist in het stroomlijnen van bedrijfsinformatie.

Over ECMsolutions

ECMsolutions is sinds 1990 specialist in het stroomlijnen van papieren-en digitale bedrijfsinformatie en ondersteunen we organisaties met het effectief en procesmatig inzetten van onze oplossingen. In de beginjaren waren we pioniers op het gebied van fax automatisering, met de inzet van RightFax.

 

In de loop der jaren is onze expertise verder uitgebouwd met Secure email, digitaal archief, cloud fax en BI-dashboards. Anno 2018 ondersteunen we binnen de Benelux en daarbuiten meer dan 700 organisaties in het gebruik en beheer van onze oplossingen.

ap63

Waarom Enterprise Content Management?

Enterprise Content Management richt zich op het beheren van ongestructureerde informatie. Hier gaat het om documenten als Word en Excel, e-mails, video en audio, maar ook documenten die in ordners en dossierkasten bewaard worden.

 

Met een ECM-oplossing kunnen processen zoals digitaal archief, workflow, factuurverwerking en het faxbeheer worden geoptimaliseerd. Hiermee verlaagt u de operationele kosten, verhoogt u de veiligheid en verbetert u de efficiency van uw bedrijfsprocessen.

 

Uit onderzoek is gebleken dat er gemiddeld een uur per dag verloren gaat aan het zoeken naar informatie. Door deze informatie op een gedigitaliseerde en gestructureerde manier te verwerken en te archiveren kan een organisatie efficiënter en effectiever werken. Bovendien biedt een ECM-oplossing een belangrijke bijdrage aan het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving.

ECMsolutions is distributeur van:

OpenText voor RightFax en Alchemy (Fax, Digitaal archief / DMS)

Cryptshare (Secure e-Mail / Managed File Transfer)

Intuitive Business Intelligence voor Dashboards / BI (Datavisualisatie)

Infront Consulting voor RightFax Management Pack SCOM (Monitoring)

Computhink voor Contentverse (Digitaal archief /DMS & Workflow)

rijen-ericssonstraat-2-5121mlMCfi-1600x1000