Secure Mail

Secure Mail

 

Sinds de intrede van de email in 1995 heeft het medium zich in een razend tempo doorontwikkeld tot een van de meest populaire communicatiemiddelen in het bedrijfsleven. En dat het op dit moment nog steeds een enorm populair is, is terug te zien in alle cijfers. Op dit moment zijn er ongeveer 3.7 miljard email gebruikers, die samen dagelijks meer dan 269 miljard e-mails verzenden.

 

Ondanks deze extreme populariteit is de e-mail een onveilig medium. Voordat uw verzonden e-mail terecht komt in de mailbox van de ontvanger, heeft het bericht namelijk al een hele keten van servers en landen moeten doorlopen. Uw email met een nieuw contract, factuur of vertrouwende informatie kan niet alleen onderschept en gelezen worden, ook kan de inhoud worden aangepast.

 

Daarnaast bent u na het versturen van uw email er niet zeker van of de mail ook is aangekomen bij de juiste ontvanger en of het bericht ook daadwerkelijk is gelezen.

Naadloos geïntegreerd

Naadloos geïntegreerd

Cryptshare voor Outlook zorgt ervoor dat grote bestanden en beveiligde emails direct vanuit Outlook verstuurd kunnen worden.

Lees meer

Maakt IBM Notes beter

Maakt IBM Notes beter

De integratie van Cryptshare in IBM Notes zorgt ervoor dat alle features beschikbaar zijn binnen uw vertrouwde werkomgeving.

Lees meer

Online beschikbaar

Online beschikbaar

Zowel interne als externe gebruikers kunnen Cryptshare via de browser gebruiken, welke is geoptimaliseerd voor tablets en telefoons.

Lees meer