Rsign

Eenvoudig uw bestanden digitaal ondertekenen met RSign.

 

Door gebruik te maken van RSign heeft u in een mum van tijd uw bindende overeenkomst retour. Uw digitale handtekening is namelijk eenvoudig te zetten en net zo rechtsgeldig als een ‘handtekening met pen’.


U kunt documenten door meerdere partijen laten ondertekenen, waarbij u zelf de volgorde van ondertekening kunt bepalen. Ook kunt u de workflow rondom ondertekening standaardiseren. Zo kunt u ondertekende documenten automatisch op de juiste plek laten opslaan en modelovereenkomsten maken met voorgedefinieerde invulvelden. De digitale handtekening kan waar dan ook en via zo ongeveer elk denkbaar device gezet worden.


Wanneer ieders handtekening onder het document staat, krijgen alle partijen het ondertekende document per email toegestuurd. Daarin zit een rechtsgeldig certificaat dat de authenticiteit waarmerkt. Het certificaat bevat een auditlogboek waarin van elke partij is vastgelegd: naam, e-mailadres, handtekening, IP-adres, serverdialogen en andere informatie die de identiteit van de ondertekenaars en van de transactie bevestigen.

  • Automatische PDF-conversie
  • Juridisch gewaarmerkte digitale handtekeningen
  • Meerdere ondertekenaars
  • Onweerlegbaarbewijs met behulp van een traceerbare elektronische handtekening