Rforms

Maak uw invulformulier overbodig met RForms.

 

Maak het ondertekenaars gemakkelijk door geen eisen te stellen aan de gebruikte PDF-lezer. Met RForms maakt u geavanceerde invulformulieren met mogelijkheden zoals verplichte/optionele velden, berekeningen, handtekeningenvelden en meer.

 

RForms is een complete oplossing voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Met behulp van een PDF-lezer kunt u formulieren digitaal laten invullen en indienen. Ontvangen formulieren kunt u automatisch op de juiste plek laten opslaan. De ingevulde gegevens kunt u in de vorm van een XML-bestand exporteren. Met RForms kunt u bestaande PDF-formulieren omzetten in een PDF met ingebakken digitale workflow. Gebruikers kunnen de PDF veilig invullen en digitaal ondertekenen, waarbij de ondertekenende partij wordt geauthentiseerd.

 

Na ondertekening, krijgt u automatisch een rechtsgeldig digitaal document als bewijs van ondertekening en de identiteit van de ondertekenaar. De in het formulier ingevulde gegevens, worden automatisch geëxtraheerd en in XML-data die u direct kunt doorvoeren naar uw database.