Secure e-mail

Secure e-mail

 

Sinds de intrede van de email in 1995 heeft het medium zich in een razend tempo doorontwikkeld tot een van de meest populaire communicatiemiddelen in het bedrijfsleven. En dat het op dit moment nog steeds een enorm populair is, is terug te zien in alle cijfers. Op dit moment zijn er ongeveer 3.7 miljard email gebruikers, die samen dagelijks meer dan 269 miljard e-mails verzenden.

 

Ondanks deze extreme populariteit is de e-mail een onveilig medium. Voordat uw verzonden e-mail terecht komt in de mailbox van de ontvanger, heeft het bericht namelijk al een hele keten van servers en landen moeten doorlopen. Uw email met een nieuw contract, factuur of vertrouwende informatie kan niet alleen onderschept en gelezen worden, ook kan de inhoud worden aangepast.

 

Daarnaast bent u na het versturen van uw email er niet zeker van of de mail ook is aangekomen bij de juiste ontvanger en of het bericht ook daadwerkelijk is gelezen.

E-mail met spierballen door RMail.

 

Met RMail wordt uw e-mail-inhoud versleuteld en ontvangt u na het verzenden van uw mail een rapportage met een bewijs van aflevering en het tijdstip van opening. Op deze manier kunt u dus voortaan bewijzen dat uw correspondentie ontvangen én geopend is.

Lees meer

Onderteken uw bestanden met RSign.

 

Door gebruik te maken van RSign heeft u in een mum van tijd uw bindende overeenkomst retour. Uw digitale handtekening is namelijk eenvoudig te zetten en net zo rechtsgeldig als een ‘handtekening met pen’.

 

Lees meer

Maak formulieren overbodig met RForms.

 

Maak het ondertekenaars gemakkelijk door geen eisen te stellen aan de gebruikte PDF-lezer. Met RForms maakt u geavanceerde invulformulieren met mogelijkheden zoals verplichte/optionele velden, berekeningen, handtekeningenvelden en meer.

Lees meer