Intuitive Business Intelligence dashboard

Verbeter bedrijfsprestaties met een Intuitive Business Intelligence dashboard.

 

Het Intuitive Business Intelligence dashboard geeft uw organisatie de mogelijkheid bedrijfsprestaties te verbeteren. Dat kan door medewerkers in staat te stellen sneller en accurater beslissingen te laten nemen op basis van real-time managementdata, gepresenteerd in duidelijk dashboard. Medewerkers kunnen hun eigen interactieve dashboard creëren van business-data, op basis van de gegevens en KPI’s die er het meest toe doen voor hun functie en/of te leveren service.

a

Snel aan de slag.

Anders dan de traditionele Business Intelligence oplossingen is het Intuitive BI dashboard naast intuïtief ook in hoge mate configureerbaar en snel geïmplementeerd. Medewerkers zijn meestal reeds binnen enkele dagen ‘up and running’, wat leidt tot snelle levering van de zakelijke voordelen en ROI.

Realtime overzicht.

Met het Intuitive BI dashboard krijgen business managers snel een nauwkeurig, real-time overzicht van de gehele organisatie, specifieke operationele gebieden en individuele prestaties. Intuitive BI dashboard integreert moeiteloos met een breed scala aan bestaande zakelijke systemen, databases, spreadsheets en zelfs platte bestanden. Op die manier brengt het de meest kritische data uit de bestaande gegevensbronnen van een organisatie bij elkaar.

Proactieve meldingen.

Door het aanbieden van proactieve meldingen ontvangen gebruikers geavanceerde waarschuwingen van mogelijke afwijkingen in de prestaties. Ook stelt het de gebruiker in staat om met een paar muisklikken dieper door te dringen en in te zoomen op de onderliggende brongegevens, zodat de oorzaak van potentiële problemen kan worden geïdentificeerd en corrigerende maatregelen kunnen worden genomen

business intelligence dashboard

RightFax Dashboard: uw slimme teamlid.

Informeer bij onze experts