Hybride Fax

Hybride Fax

Naast cloud en on-premise bieden wij ook een hybride fax oplossing.

 

Waarom Hybride Fax?

Met onze hybride oplossing voor RightFax combineert u uw vertrouwde RightFax fax server met de flexibiliteit van de cloud. Zo heeft u alle gemakken van een faxserver on-premise zoals geavanceerde integratie met backend applicaties, plus alle voordelen van een cloud oplossing. Daarnaast elimineert u gelijk kosten en onzekerheden met traditionele telefonie infrastructuur.

 

 

Hoe werkt Hybride Fax?

Hybride fax maakt gebruik maakt van een on-site fax server configuratie en de cloud voor alle inkomende en uitgaande faxberichten. De RightFax server biedt organisaties volledige controle over data en de mogelijkheid om integraties met bestaande infrastructuur te beheren. Hybride fax integreert cloud fax met de meeste andere applicaties zoals email, ERP, ECM, CRM of EMR-systemen.


Hybride Fax: Wat zijn de voordelen?

 

 • Snelheid
  Een traditionele fax server integratie met de telecom infrastructuur vergt veelal veel tijd. Met Hybride fax kunnen organisaties binnen 1 uur nadat de cloud omgeving is geactiveerd al faxen ontvangen en versturen.
 • Flexibiliteit
  Hybride fax brengt de hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de cloud naar de RightFax server en maakt het mogelijk om grote fax volumes op te vangen.
 • Kostenbesparingen
  Met hybride fax heeft u vaak geen telecom infrastructuur meer nodig. Maak gebruik van de cloud en verwijder overbodige telefoonlijnen, faxkaarten, gateways, faxkanalen en software-onderhoud.
 • Beveiliging
  Verschillende configuratie opties voor beveiligingsprotocollen (o.a. TLS/SSL, HTTPS, VPN, IPSec). Data blijft onder beheer van de geïnstalleerde RightFax server.

 

Bent u op zoek naar een hybride fax oplossing voor uw organisatie en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.