Fax server on-premise

Fax server on-premise

 

RightFax is een gecentraliseerde faxserver oplossing die het platform biedt voor veilige fax mogelijkheden binnen een hele organisatie. Werknemers kunnen eenvoudig faxen versturen/ontvangen vanuit hun desktop, e-mail, back-end applicaties en MFP’s.

 


Waarom Fax on-premise?

Met een fax server geïnstalleerd binnen uw eigen omgeving beschikt u over een compleet netwerk-, fax- en telefonie-infrastructuur voor centraal faxbeheer. Zo heeft u de complete controle over uw eigen data en geïnstalleerde servers.

 

Hoe werkt Fax on–premise?

RightFax, de on-premise faxserver oplossing voor het netwerk, automatiseert tijdsintensieve handmatige papiergestuurde processen door ze te integreren in uw zakelijke applicaties en systemen. Documenten voorzien van een handtekening en/of notities worden via de MFP gescand en centraal vanuit RightFax verstuurd. Naast de MFP worden faxen ook vanuit ERP of andere systeem automatisch verwerkt en gearchiveerd. RightFax laat zich eenvoudig in het netwerk en applicaties integreren. De uitgebreide functionaliteit biedt alle mogelijkheden om het faxverkeer in en buiten het bedrijf te optimaliseren.

 

Rightfax: Wat zijn de voordelen?

  • Flexibele implementatieopties om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie.
  • Integreer fax met zakelijke applicaties, naadloos door de beste integraties in de industrie voor fax.
  • Ontdoen van traditionele faxapparaten of consolideer verschillende faxoplossingen in één oplossing.
  • Verhoog de efficiëntie van werknemers door eenvoudig te faxen vanaf de desktop.
  • Verhoog de beveiliging en compliance voor faxen en verbeter de controle.

 

Bent u op zoek naar een on-premise fax oplossing voor uw organisatie en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.