Fax

Faxen in de 21e eeuw. Hoe ziet dat eruit?

 

De fax is al jaren een belangrijk communicatiemiddel in het bedrijfsleven. Voor de allereerste fax gaan we zelfs terug naar 1855. Tot op de dag van vandaag versturen voetbalclubs contracten via de fax en gebruiken huisartsen en ziekenhuizen het apparaat om recepten te versturen naar de apotheek. Ondanks de verschillende veranderingen in communicatietechnologieën blijft faxen nog steeds een belangrijk medium voor het uitwisselen van informatie. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor;

 

  • Het versturen van een fax is simpel en eenvoudig
  • Aflevering van uw document wordt meteen bevestigd
  • Uw gefaxte documenten zijn juridisch geaccepteerd
  • Een faxapparaat is veel moeilijker te hacken dan bijvoorbeeld een computer of mailserver.

 

Mede hierdoor zijn er tal van bedrijven die niet los willen laten van de fax. ECM-solutions is al vanaf 1990 specialist op het gebied van fax oplossingen. Door onze jarenlange expertise, persoonlijk contact en pijnsnelle service ondersteunen wij zowel binnen

Cloud Fax

 

Op zoek naar een oplossing waarbij u over de functionaliteiten beschikt van een fysieke faxmachine en de mobiliteit, veiligheid en gemak van de cloud?

 

Met Cloud Fax is faxen weer hip op de werkvloer. U hoeft niet meer te investeren in grote en kostbare faxservers en onderhoud. Vanaf nu kunt u overal en maar u maar wilt documenten versturen en ontvangen vanuit uw pc of smartphone.

 

Benieuwd naar de voordelen en wat Cloud Fax voor u kan betekenen?

 

Lees meer

Hybride Fax

 

Met hybride fax combineert u de veiligheid van uw fax server met de draagbaarheid van de cloud. Zo heeft u alle gemakken van een faxserver on-premise zoals het integreren van backend applicaties, en de voordelen van een cloud oplossing. Daarnaast elimineer je de kosten en onzekerheden van faxen over telefoonlijnen.

 

 

 

 

Benieuwd naar de voordelen en wat Hybride Fax voor u kan betekenen?

 

Lees meer

On-premise Fax

 

Met onze fax on-premise server beschikt u over een compleet netwerk-, fax- en telefonie-infrastructuur voor centraal faxbeheer. Zo heeft u complete controle over uw eigen data en worden de (lokale) servers beheert door onze fax experts. Op deze manier verlicht u de werkbelasting van uw IT-afdeling.

 

 

 

 

Benieuwd naar wat fax on-premise voor u kan betekenen?

 

Lees meer