Fax

Faxen in de 21e eeuw. Hoe ziet dat eruit?

 

De fax is al jaren een belangrijk en betrouwbaar communicatiemiddel. Voor de allereerste fax gaan we zelfs terug naar 1855. Tot op de dag van vandaag versturen bijvoorbeeld voetbalclubs miljoenencontracten via fax, gebruiken huisartsen en ziekenhuizen fax om recepten te versturen naar de apotheek en versturen bedrijven inkoopopdrachten via fax. Ondanks de verschillende veranderingen in communicatietechnologieën blijft fax nog steeds een belangrijk medium voor het uitwisselen van informatie. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor;

 

  • Het versturen van een fax is simpel en eenvoudig
  • Zekerheid van aflevering door direct ontvangstbevestiging
  • Gefaxte documenten zijn juridisch geaccepteerd
  • Een faxlijn is veel moeilijker te hacken dan bijvoorbeeld een computer of mailserver
  • Uitstekende integraties met e-mail, CRM, ERP en MFP’s
  • Fax is betrouwbare directe communicatie en alom aanwezig

 

Mede hierdoor zijn er tal van organisaties die vertrouwen op fax. ECMsolutions is al vanaf 1990 specialist op het gebied van fax oplossingen. Door onze jarenlange expertise, persoonlijk contact en uitstekende service ondersteunen wij anno 2017 zowel binnen de Benelux en daarbuiten meer dan 700 organisaties in het gebruik en beheer van onze oplossingen.

Cloud Fax 

 

Op zoek naar een oplossing waarbij u over de functionaliteit beschikt van een fysieke fax maar ook naar de flexibiliteit, veiligheid en het gemak van Cloud?

 

Voor Cloud Fax hoeft u niet meer te investeren in een faxserver, licenties en onderhoud. Vanaf nu kunt u snel, eenvoudig en veilig documenten als fax versturen en ontvangen zonder investering in kostbare licenties.

 

Benieuwd naar de voordelen en wat Cloud Fax voor u kan betekenen?

Lees meer

Hybride Fax 

 

Met Hybride Fax combineert u de veiligheid van uw fax server met de flexibiliteit van de cloud.

 

U heeft alle mogelijkheden van een eigen centraal geïnstalleerde faxserver zoals geavanceerde integraties met backend applicaties, plus de voordelen van een cloud oplossing. Daarnaast elimineert u de traditionele kosten en onzekerheden met telefoonlijnen.

 

Benieuwd naar de voordelen en wat Hybride Fax voor u kan betekenen?

Lees meer

Fax server 

 

Met een on-premise geïnstalleerde fax server beschikt u over een compleet netwerk met, fax- en telefonie-infrastructuur en centraal faxbeheer.

 

RightFax server integreert fax met e-mail, desktop en DMS applicaties en maakt het mogelijk om faxen te versturen vanuit CRM, ERP en andere host applicaties. Zo heeft u complete controle over uw eigen data en word u door onze RightFax experts ondersteund. 

 

Benieuwd naar wat fax on-premise voor u kan betekenen?

Lees meer