Gateways en telefoonlijnen verleden tijd met Cloud Fax

Gateways en telefoonlijnen verleden tijd met Cloud Fax.

 

Het aansluiten van een faxserver op een telefoonnetwerk kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Er moet nagedacht worden over faxborden, gateways, capaciteitsplanning, kanalen en telefoonlijnen. Met cloud fax zijn deze processen overbodig en dus verleden tijd. Sterker nog, met Cloud Fax is fax weer hip op de werkvloer.

Waarom Cloud Fax?

Met Cloud Fax schudt u alle last van uw schouders af: u hoeft geen dure servers meer te kopen of te beheren. En u faxt snel via uw mailbox of MFP. Geen gedoe meer met bezette faxlijnen. Bovendien wordt elk bericht automatisch opgeslagen. Deze oplossing levert dus de flexibiliteit en betrouwbaarheid om faxen gemakkelijk te verzenden en ontvangen vanaf ieder ERP-systeem en PC.

Hoe werkt het?

Met Cloud Fax kan er naadloos geïntegreerd worden met bestaande fax servers op kantoor. Door gebruik te maken van schaalbare netwerken, gekoppeld aan wereldwijde datacenters, kunt u snel grote hoeveelheden gegevens en data versturen. Zo worden uw documenten binnen een paar seconden snel en veilig afgeleverd via de cloud. 

Wat zijn de voordelen?

U hoeft niet meer te investeren in dure faxservers.

U bespaart tijd door te faxen vanuit uw computer of smartphone.

U kunt uw abonnement opzeggen wanneer u maar wilt.

U voegt gemakkelijk nieuwe gebruikers of DID-nummers toe.

U rekent op een snelle en veilige verzending – onder meer door encryptie.

U weet zeker dat uw communicatie 100 procent rechtsgeldig is.

Lanceer digitaal faxen bij u in de organisatie!

Informeer bij onze experts
OpenText