Waarom jij zou moeten kiezen voor een BI Dashboard.

Waarom jij zou moeten kiezen voor een BI Dashboard.

Omslachtig bezig met het vergaren van managementinformatie? Dashboards presenteren je in één overzichtelijke weergave alle voor jou benodigde relevante en actuele informatie. Resultaten worden grafisch weergegeven met precies de juiste mate van detail. Kijk eenvoudig en snel via een drill-down naar de oorzaken achter specifieke resultaten.

 

Dashboards kunnen eenvoudig gemaakt worden op basis van data uit nagenoeg alle gebruikte applicaties zoals: HR, Sales, Finance, Marketing, Productie, etc. Actuele en betrouwbare informatie verbetert niet alleen jouw besluitvorming en prestaties, maar ook die van het team en uiteindelijk de hele organisatie.

OpenText bouwt daarnaast met specifieke Dashboards voor RightFax voort op eerdere succesvolle integraties met andere applicaties. Dashboards kan standaard direct waardevolle real-time informatie verstrekken met volwaardige overzichten zoals: volumes op gebruiker-, groeps- en organisatieniveau, inkomend vs uitgaand verkeer en nog veel meer. Een Dashboard voor RightFax geeft het management daarbij actuele overzichten van operationele statistieken.

 

  • Veel standaard templates voor RightFax
  • Geen noodzaak een complex BI project op te starten
  • Zeer intuïtief in gebruik
  • Implementatie binnen 1 dag

RightFax Dashboard: uw slimme teamlid.

 

Uw bedrijfskritische gegevens zijn hun gewicht in goud waard. Beheer ze dus slim: met een RightFax dashboard. En verbeter de prestaties van uw organisatie, operationele eenheid of individuele medewerker. Het dashboard van Intuitive Business Intelligence (BI) bundelt uw real-time data in één geconsolideerde, interactieve weergave.

Bekijk het Dashboard van nabij