Contentverse versie 10

Contentverse versie 10

Contentverse versie 10 is beschikbaar met verbeteringen en nieuwe functies over de gehele linie. Door voorrang te geven aan veiligheid en flexibiliteit, voldoet deze nieuwe versie aan de belangrijkste eisen van huidige en nieuwe gebruikers. De voornaamste punten van deze nieuwste versie zijn Office 2016-integratie, verbeteringen aan de security, nieuwe document viewer opties, PDF-functionaliteit en Mobility voor het iOS & Android platform.

 

Contentverse versie 10 werkt naadloos samen met de meest recente Microsoft Office producten

Niet alleen draait Contentverse 10 op Windows 10, tevens is de compatibiliteit wederom een stap verder gekomen…… Microsoft Office-producten worden vandaag de dag bijna universeel gebruikt in het bedrijfsleven. Zelfs op de Mac, zien we vaak gebruikers virtuele machines installeren om alleen maar de voordelen van deze standaard programma’s te krijgen. Goed nieuws! Omdat ondersteuning voor Office 2016 een absolute must is, ondersteund Contentverse 10 ook deze nieuwste versie.

 

Verbeterde beveiliging zorgt voor uw bestanden

Veiligheid is een cruciale zorg voor elke organisatie. Je wil niet dat documenten ongeoorloofd geopend of aangepast worden door een verkeerde gebruiker, of dat nu binnen of buiten het bedrijf is. In Contentverse versie 10, is er nu de optie om een geregistreerde Security Manager toe te voegen. Deze Manager kan de rechten en privileges van de aangewezen systeembeheerders en groepen definiëren. Tevens kunnen beheerders nu zogenaamde Sub-beheerders toewijzen voor het delegeren van het beheer aan gebruikers op basis van specifieke tabbladen/rollen in het systeem, zoals Audit, Meldingen Workflow Rapporten en meer. De Sub-beheerder van een de specifieke rol zal in staat zijn om veranderingen over het gehele systeem door te voeren. Dit is vooral handig voor grote omgevingen met veel gebruikers en meerdere functies verdeeld binnen afdelingen en tussen bedrijven.

 

Het bekijken van documenten is nog eenvoudiger

Contentverse versie 10 voegt, voor nog meer gebruikersgemak, een scala aan mooie toevoegingen toe aan de viewer. Tumbnail weergaves kunnen nu naar persoonlijke voorkeur aangepast worden naar: standaard, middelgroot of groot voor het verbeteren van de weergave. In full screen mode, is er nu de mogelijkheid om gelijktijdig de eigenschappen te bekijken.

Controleer je To-do lijst in Contentverse 10. Er zijn nieuwe opties voor het bekijken van groepen: nieuwe items, actieve items, review items en natuurlijk “alles tonen.” Als handige toevoeging op deze verbeteringen zijn documenten in een workflow nu duidelijk zichtbaar door kleurgecodeerde bestemmingen. Contentverse 10 is niet alleen robuust, het is ontworpen om het werken gemakkelijker te maken. Werkt iemand aan net dat document dat je nodig hebt? Middels een notificatie laat het systeem je onmiddellijk weten zodra het document weer beschikbaar is.

 

Rapporten en Workflow toevoegingen

Contentverse 10, verbetert de efficiency en productiviteit van workflow processen en zal de organisatie ten goede komen. Er is een geheel nieuw workflow-rapportage tool beschikbaar voor het creëren van real-time workflow rapporten door evaluatie van de workflow processen en het analyseren van statistieken. Er is daarbij ook een nieuwe functie voor een beheerder in het tabblad gebruikers en groepen waarmee de volledige rechten en machtigingen van een betreffende gebruiker of groep overzichtelijk worden gemaakt.

 

Is PDF uw meest gebruikte bestandstype?

Portable Document Formats zijn er al 23 jaar. Er is geen betere tijd dan nu om uw PDF-bestanden in Contentverse te bewaren of weer terug te halen. Contentverse 10 heeft een verbeterde PDF-viewer en de bijbehorende PDF-functionaliteit. Veranderingen zijn onder andere de mogelijkheid om PDF’s samen te voegen en te en splitsen. Alleen al de PDF combineren is een unieke en nuttige toevoeging, maar er is nog meer…  U kunt nu delen van een PDF definiëren voor data capture en indexering evenals het zoeken op de volledige tekst in iedere PDF en waar mogelijk roteren.

 

De opslagmogelijkheden nog verder uitgebreid

Werken in de Cloud is voor veel bedrijven een interessante optie. Maar lokale opslag van bestanden en processen is dat ook. Sommige bedrijven vereisen vanwege eigen behoeften of compliance lokaal geïnstalleerde servers. Een belangrijk voordeel van de Cloud is de mogelijkheid om eenvoudig benodigde opslag uit te breiden. Als aanvulling op de Cloud aspecten van Contentverse software is er nu ook de mogelijkheid om Cloud opslag van Microsoft Azure te gebruiken. Wederom een veelzijdige Contentverse ontwikkeling om de aan de verschillende behoeften in het bedrijfsleven te voldoen.

 

Drag-and-Drop je output

Met Contentverse 10 is er nu bij het gebruik van een van de output opties de mogelijkheid te kiezen om de bijbehorende metadata/Indices te exporteren. Als aanvulling op de bestaande verschillende output opties introduceert Contentverse 10 een nieuwe drag-and-drop mogelijkheid om individuele bestandsformaten uit Contentverse direct naar een externe Windows bestandsstructuur te slepen.

 

Mobility en werken vanaf elke locatie

Met Contentverse was je al niet afhankelijk van een onbetrouwbare VPN verbinding of van collega’s voor het zoeken en toesturen van bestanden. Alle bestanden zijn ongeacht het mobile toestel eenvoudig te zoeken en vinden door het openen van de browser. Alle Contentverse 10 gebruikerslicenties zijn daarnaast nu standaard voorzien van een CV Mobile licentie (App voor iOS of Android) voor een nog verdere integratie.