Wordt partner en breidt uw zakelijke activiteiten uit

Werk samen met ECMsolutions om uw zakelijke activiteiten uit te breiden.

Wordt partner en breidt uw zakelijke activiteiten uit.

 

ECMsolutions werkt sinds jaar en dag samen met partners voornamelijk in de Benelux. Deze partners zijn actief in sectoren als ICT, MFP, Telecom en Consultancy. We helpen hen om hun product- en dienstenportfolio te vergroten en zo complete oplossingen te bieden aan hun klanten.

 

ECMsolutions heeft meer dan 25 jaar ervaring met het leveren van content management oplossingen (ECM) via het partner kanaal, vaak als onderdeel van een groter project.

 

We staan met een professioneel team van goed getrainde en ervaren medewerkers klaar om zowel onze partners als klanten te ondersteunen. Dat kan zijn bij het leveren van standaardoplossingen, maar ook bij het leveren van maatwerk voor specifieke processen binnen organisaties. Voor elke klantvraag hebben we een passende oplossing!

ecmsolutions

Een partnerschap met ECMsolutions biedt meerdere voordelen.

Partner zijn van ECMsolutions heeft als grootste voordeel dat we helpen om invulling te geven aan het uitbreiden van het portfolio, waardoor men een grotere diversiteit aan oplossingen kan bieden en daarmee de omzet en klanttevredenheid kan verhogen.

Onze partners kunnen bij ons terecht voor trainingen, pre-sales ondersteuning, gezamenlijke marketingactiviteiten, consultancy, implementatiewerkzaamheden, helpdesk services en on-site technische ondersteuning. Daarbij heeft onze jarenlange ervaring bij een keur aan organisaties – van klein tot groot en binnen alle mogelijke sectoren - bijgedragen aan de opbouw van een bijzonder waardevolle kennisdatabase en tips & tricks waarmee onze partners hun voordeel mee kunnen doen.

Daarnaast houden we onze partners en klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends door middel van nieuwsbrieven, blogs, productupdates en Webinars. Vanzelfsprekend testen we nieuwe releases van onze oplossingen eerst zelf uitgebreid, zodat we altijd optimaal kunnen adviseren over de mogelijkheden.